pandomu91 07.06.2018 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Witam, planuję wykonanie tarasu z płyty kompozytowej o wymiarach jak w załączniku. Grunt mam gliniasty. Nie wiem, jakie fundamenty mam wylać? Jakieś punktowe? Cała płyta? Z jakich warstw? Ile podsypki? Ile chudego betonu? Jakaś RM? Bardzo proszę o poradę. Pozdrawaim dp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.06.2018 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Jakie są wytyczne producenta tych płyt kompozytowych ?Co rozumiesz pod pojęciem płyta kompozytowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandomu91 07.06.2018 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Standardowa deska z casotramy firmy blooma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.06.2018 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Deska tarasowa - masz w domu psa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts