barnio 07.06.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 (edytowane) WitamMam istniejącą instalację na propan-butan z zewnętrzną butlą, a teraz podciągają mi gaz ziemny. Przebudowa będzie polegała odcięciu butli a nastepnie dopięciu się na działce do rur istniejącej instalacji gazowej wchodzącej do budynku. Odległość od skrzynki gazowej PSG do miejsca wpięcia w istniejącą instalację to około 5 metrów. Za całość "na gotowo" dostałem ofertę na 4 tys brutto, w czym: - 1,8 jest za projekt, oraz wszystkie uzgodnienia, geodetę, mapki itd, - 2,2 jest przebudowę instalacji na działce, próby szczelności oraz całą dokumentacjęJedyne co jest po mojej stronie to dostosowanie pieca i opinia kominiarska.Jeżeli pierwsza cena wydaje się rozsądna, to druga wg mnie jest mocno przesadzona. Co o tym sądzicie ( województwo łódzkie ). Edytowane 7 Czerwca 2018 przez barnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts