henryk_baszkowka 01.10.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Mam pytanie do szczesliwych posiadaczy podlogi z gresu, terakoty, itp. Czy w lecie nie zimno wam w nogi? W zimie rozumiem ze nie ma problemu bo dziala podlogowka ale co LATEM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 przyjemny chłodek. Boso raczej nie chodzisz ? Zawsze jakieś klapki masz na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 my biegamy w skarpetkach, albo kapciach, a latem taki chłodek jest nawet wskazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 01.10.2004 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 jak klapki mam zawsze ale wytlumacz mojej corce koniecznosc zakladania kapci No i pobawic sie na takiej podlodze chyba nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 01.10.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Oj chyba zimno....No i kolejki też raczej na takiej podłodze sobie nie rozłożysz Montana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Terakota bez podłogówki- nie polecam. Jeśli macie w planach to jak najbardziej koty cały dzień się wylegują, latem przyjemny chłodek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Mojej też do kapci nie skłonisz, chociaż były już z Puchatkiem, tygryskiem, góralskie itp.Na szczęście nosi skarpetki antypoślizgowe.Ale w sypialniach mamy wykładziny i tylko tam się bawimy, albo na dywanie w stołowym, bo na panelach też niemiło.Nigdy więcej paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Moich pociech nie udało mi się nakłonić do chodzenia w kapciach. Owszem jak jestem to tego pilnuję, ale wiem, że się do tego zalecenia nie stosują jak mnie nie ma. Między innymi stąd pomysł na podgrzewana podłogę na całym parterze. Tak naprawdę to sezon grzewczy obejmuje 8 miesięcy. Czyli kiedy chłodniej to grzeję, a kiedy gorąco to miły chłodek. Teraz ważne jest to, iż przy tej ilości piachu jaką się wnosi na butach ( nie mam jeszcze zagospodorowanego otoczenia domku) inny materiał na podłogę nie zdałby egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.10.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Moich pociech nie udało mi się nakłonić do chodzenia w kapciach. I ja ich wszystkich rozumiem. Uwielbiam chodzic boso i dla mnie ceramika na podlodze bez podgrzewania to bylaby tragedia i skazanie na chodzenie w znienawidzonych lapciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 06.10.2004 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 dzieki za odpowiedzi. Z waszych postow wynika ze trzeba grzac prawie caly rok (no moze 2/3 roku) i czekac az dzieci nie dorosna. Jakie sa koszty utrzymania takiej podlogi w komfortowej temperaturze? I czy w domu nie robi sie za cieplo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wiesz odpowiedzi na to pytanie może być tyle ile budynków ze wzg nawybrane technologie, kubaturę itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts