Pan_mateo 08.06.2018 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Witam Jestem przed zakupem starego domu z lat 70 Chcial bym sie doinformowac jakie dokumenty powinienem otrzymac od sprzedajacych by uniknac pozniej problemow.Z tego co wiem na ten moment to wlasciciele posiadaja tylko dokument o nadaniu numeru domu i ksiege wieczysta. Dom byl nie zamieszkany przez ok 15lat.Nie posiadaja pozwolenia na budowe,projektu,nie ma tez Dziennika budowy wraz z oświadczeniem kierownika budowy o zakończeniu budowy,brak Zgłoszenia zakończenia budowy lub decyzji o pozwoleniu na użytkowanie, inwertaryzacji tez nie ma. W Gminie pytalem, też nie maja takich dokumentow. Pytanie do was, czy te dokumenty sa wgl potrzebne mi na taki stary dom? ewentualnie co jest mi potrzebne? Prosze o porady bo nie wiem co robic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts