drozduu 08.06.2018 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Proszę o wypowiedzenie osób mających tą dachówkę U mnie dachówka wygląda masakryczenie łapie wszelki kurz a po deszczu nie zmywa tego syfu robiłem próby by zakurzyć dachówkę, potem zdmuchiwałem i potem lałem wodą oto efekty oglądałem 2 dachy na których dach został położony pół roku / rok wcześniej i jest podobnie - może mniej ale też mocno przykurzone Jak to wygląda na waszych dachach zastanawiam się nad zmiana na MH PIANO tyle ze dopłaty jest dużo i czy tam nie będzie tego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drozduu 08.06.2018 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 zdjęcie ze stycznia - i słabo widać ale jest brudnawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drozduu 10.06.2018 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 naprawdę nikt z Was się nie spotkał z takim łapaniem brudu przez tevive ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meruzak 30.07.2019 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Proszę o wypowiedzenie osób mających tą dachówkę U mnie dachówka wygląda masakryczenie łapie wszelki kurz a po deszczu nie zmywa tego syfu robiłem próby by zakurzyć dachówkę, potem zdmuchiwałem i potem lałem wodą oto efekty oglądałem 2 dachy na których dach został położony pół roku / rok wcześniej i jest podobnie - może mniej ale też mocno przykurzone Jak to wygląda na waszych dachach zastanawiam się nad zmiana na MH PIANO tyle ze dopłaty jest dużo i czy tam nie będzie tego efektu Jak po zimie, nie oczyściła się? U mnie również deszcz nie zmywa brudu, niestety... Mam nadzieję, że po zimie oczyści się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts