cezary.pl 15.06.2018 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Wzrok masz dobry.Mnie z kolei uciekło gdzieś wklejanie zdjęć, a jak kliknę odpowiedź z cytatem, to tylko kręci się kółko obrazujące intensywne myślenie. (linux) PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.06.2018 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 No, mam to samo....Kręci się i... nic.Przestałem cytować! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 17.06.2018 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Adamie, nie poddawaj się. Kółeczko trzeba kliknąć jeszcze raz i będziesz miał Edytę. Też mi to wadzi, ale da się żyć. Pozdrawiam Cię serdecznie Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.06.2018 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Adamie, nie poddawaj się. Kółeczko trzeba kliknąć jeszcze raz i będziesz miał Edytę. Też mi to wadzi, ale da się żyć. Pozdrawiam Cię serdecznie Cezary TEST ! Działa.... ! Zobacz, jakie to jest NASZE, polskie... Na zgniłym, kapitalistycznym zachodzie klikasz - i jest. A u nas TEŻ SIĘ DA! Trza tylko dwa razy zrobić to, co oni... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 17.06.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 "To. Nasza dobra zmiana"i tu moja posępna mina, bo emotki nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts