wodzirej 11.06.2018 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Witam , jestem w trakcie remontu na etapie zdejmowania starych płytek ceramicznych , o dziwo 80% schodzi w całości ale z klejem , czy jest jakiś sposób aby ten klej usunąć nie niszcząc płytki ? chciałbym je ponownie wykorzystać w garażu i piwnicy . z góry dzięki za pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 11.06.2018 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Ja kiedyś kilkanaście płytek oczyściłem szlifierką kątową z tarczą do betonu, ale wydaje mi się, że lepiej kupić jakieś płytki po przecenie albo końcówki magazynowe.W moim przypadku były to płytki gresowe, które odpadły z balkonu i po oczyszczeniu przykleiłem je ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 11.06.2018 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Witam , jestem w trakcie remontu na etapie zdejmowania starych płytek ceramicznych , o dziwo 80% schodzi w całości ale z klejem , czy jest jakiś sposób aby ten klej usunąć nie niszcząc płytki ? chciałbym je ponownie wykorzystać w garażu i piwnicy . z góry dzięki za pomysły najtansze płytki masz w castoramie i innych patio po 15pln/m2 chce ci sie bawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts