kllawell 11.06.2018 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 (edytowane) D Edytowane 11 Czerwca 2018 przez kllawell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 11.06.2018 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 był taki odcinek z Jasiem Fasolą i obrazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 11.06.2018 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 .................... sytuacja jest dramatyczna. ...............................CO ROOOOBIIIĆ ? absoulnie nie chce malować całego sufitu, ...............Dramat, ja bym się od razu powiesił. Jak nie chcesz malować całego sufitu, to pomaluj tylko te kawałki co Ci przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.06.2018 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Dramat, ja bym się od razu powiesił. Jak nie chcesz malować całego sufitu, to pomaluj tylko te kawałki co Ci przeszkadzają. A potem te co zostały. W ten sposób malując tylko kawałki odnowisz cały ale się więcej podenerwujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kllawell 11.06.2018 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 był taki odcinek z Jasiem Fasolą i obrazem dokładnie o tym samym sobie pomyślałam ...albo o nieudanej renowacji obrazu Jezusa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kllawell 11.06.2018 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 oczywiście z tym dramatem żartowałam ale nie ukrywam troche się sytuacja pokomplikowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 11.06.2018 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 A potem te co zostały. W ten sposób malując tylko kawałki odnowisz cały ale się więcej podenerwujeszzgadza sie, ale to zostawiłem do doświadczenia autorce. Logika podpowiada, ze inaczej sie nie da, jak cały sufit pomalować, ale tam jest dramat i katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts