ArokX 12.06.2018 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Witam wszystkich, otrzymałem różne oferty na wykonanie instalacji rekuperacji. Zastanawiam się nad wyborem jednej z nich. Domek jest w okolicach Warszawy. Do sedna... czy ktoś miał doświadczenie przy współpracy z takimi firmami jak: rekuperatory.pl (Wrocław) rekuperator.net (Kobyłka) ecocomfort.pl (Marki) Nie ukrywam że dość ciekawy dla mnie jest rekuperator Aeris. Tutaj firmy oferują mi modele 350 oraz 450. Nie wiem skąd jest taka różnica przy tym samym domu. Jeśli ktoś z okolic Warszawy miał robioną instalację przez jedną z tych firm to prosiłbym o jakis komentarz co do współpracy z nimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 12.06.2018 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 popros jeszcze o wycene bcs sochaczew znajoma robiła i jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ammavip 25.04.2019 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Cześć ArokXNa jaką firmę postawiłeś przy wyborze rekuperacji? Zadowolony jesteś? Na jaki rekuperator się zdecydowałeś i na jakie kanały? My stoimy teraz przed tym wyborem i mamy mętlik w głowie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts