Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aga Archetonu - czy ktoś budował?

Recommended Posts

No właśnie - jak w tytule. Będę bardzo wdzięczny za uwagi/ sugestie/ podpowiedzi. Wiosną chcemy startować z budową, a Aga to jeden z najprawdopodobniejszych typów.

Niestety strony Archetonu maskują link adres podstron, więc podaje tylko link do ogólnej strony z projektami:

http://www.archeton.pl/projekty/index.asp

Też zastanawiam się nad tym projektem. Tak gdzieś m-c temu pytałam na forum czy ktoś buduje ten dom lub budował i nie dostałam żadnej odpowiedzi. A ty jesteś zdecydowany na ten projekt czy jest to jeden z wielu. ? Ostatnio znalazłam podobny dom w pracowni archon, który nazywa się "dom w prymulkach" wersja z garażem, chyba nr3. Z zewnątrz nawet bardziej mi się podoba, ale w środku jest trochę mniejszy.

Szczerze mowiac zastanawiamy sie nad dwoma projektami: wlasnie Aga i Sloneczko pracowni Horyzont (http://www.domnahoryzoncie.pl). Domy o podobnym ksztalcie i zblizonej powierzchni. Aga jest nieco zgrabniejsza (zwarta), ale Sloneczko ma doskonaly uklad pomieszczen wewnatrz. Trudny wybor:(

Słoneczko buduje moja szwagierka :lol: więc dla mnie odpada, ale też bardzo mi się podoba.

No tak :lol: Też wybrałbym inny projekt.

A swoją drogą: chyba się zdecydujemy na Słoneczko (co nie znaczy że Agę buduje moja szwagierka :lol: ). I tu pytanie - nie orientujesz sie jak wrażenia szwagierki - jak się buduje, czy jest zadowolona, czy dałoby się budowę obejrzeć?? Będę BAAARDZO wdzięczny za info!