Coquelicot 01.10.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 No właśnie - jak w tytule. Będę bardzo wdzięczny za uwagi/ sugestie/ podpowiedzi. Wiosną chcemy startować z budową, a Aga to jeden z najprawdopodobniejszych typów.Niestety strony Archetonu maskują link adres podstron, więc podaje tylko link do ogólnej strony z projektami:http://www.archeton.pl/projekty/index.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 05.10.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Też zastanawiam się nad tym projektem. Tak gdzieś m-c temu pytałam na forum czy ktoś buduje ten dom lub budował i nie dostałam żadnej odpowiedzi. A ty jesteś zdecydowany na ten projekt czy jest to jeden z wielu. ? Ostatnio znalazłam podobny dom w pracowni archon, który nazywa się "dom w prymulkach" wersja z garażem, chyba nr3. Z zewnątrz nawet bardziej mi się podoba, ale w środku jest trochę mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 07.10.2004 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Szczerze mowiac zastanawiamy sie nad dwoma projektami: wlasnie Aga i Sloneczko pracowni Horyzont (http://www.domnahoryzoncie.pl). Domy o podobnym ksztalcie i zblizonej powierzchni. Aga jest nieco zgrabniejsza (zwarta), ale Sloneczko ma doskonaly uklad pomieszczen wewnatrz. Trudny wybor:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 08.10.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Słoneczko buduje moja szwagierka więc dla mnie odpada, ale też bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 10.10.2004 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Słoneczko buduje moja szwagierka więc dla mnie odpada, ale też bardzo mi się podoba. No tak Też wybrałbym inny projekt. A swoją drogą: chyba się zdecydujemy na Słoneczko (co nie znaczy że Agę buduje moja szwagierka ). I tu pytanie - nie orientujesz sie jak wrażenia szwagierki - jak się buduje, czy jest zadowolona, czy dałoby się budowę obejrzeć?? Będę BAAARDZO wdzięczny za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 11.10.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Na razie nie słyszałam aby na coś narzekali, jeśli chodzi o obejrzenie to na razie nie ma zbyt wiele bo na zimę zostały tylko wyciągnięte fundamenty, ale podpytam może o coś więcej. Budują w Kuj -pomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 12.10.2004 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 To jakby były jakieś wiadomości, będę wdzięczny za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts