dandez 13.06.2018 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Witam Serdecznie jestem przed wyborem przęseł ogrodzeniowych. Oglądałem ostatnio przęsła i furtki w Castoramie, jednego z producentów, który tam się dosyć mocno reklamuje jako nowość i niestety rdza i pozrywana farba miejscami niemal na każdym przęśle, pomimo iż w specyfikacji widnieje powłoka antykorozyjna. Czy jesteście w stanie doradzić jakiś system ogrodzeniowy, przęsła ogrodzeniowe, brama z automatyka i furtka, którego rdzawa zaraza nie złapie po paru deszczach? Może jakiś producent? Przemyślenia, panele które u was się sprawdzają? Po głowie chodzi mi parma i trento jarmexu. Oglądałem też Polbramu. Szukam typówek 200x120(125) brama samonośna 400 (600 z przeciwwagą). Z góry dziękuję za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 14.06.2018 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Są antykorozyjne jak każde dobrze pomalowane. W castoramie kiedys pracowałem i powiem ci że często przęsła przychodzą juz poobijane, a że są lakierowane proszkowo to pieknie to odpryskuje. Jeżeli jest pomalowane dobrze, nie ma zadrapań to i ruda się nie wkradnie. Najlepiej zamówić u jakiegoś producenta, ew jechać, oglądać zapakować i wtedy masz pewność że rdza szybko się nie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandez 14.06.2018 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 dzięki, byliśmy u lokalnych producentów ale niestety na takie ilości jak my potrzebujemy ok 40 mb to odsyłają do marketów. Jest sporo tego towaru na allegro ale tutaj obawa, że zapakują poobijane, wolę widzieć co kupuję i wybrać sobie sztuki przy pakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts