JoeyT 13.06.2018 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Witajcie, mam parę pytań, byłbym wdzięczny za rozwianie moich wątpliwości. 1. Czy w praktyce zabudowa balkonu ze szkła (rozsuwana, 4 części na prowadnicach) umożliwi całkowite nieprzepuszczanie zapachu z zewnątrz?2. Co sądzicie na temat założenia klimatyzacji w mieszkaniu, a rurę odprowadzającą ciepło dać na zabudowany - zamknięty balkon? Czy to niesie za sobą jakieś konekwencje poza ciepłem na zabudowanym balkonie? 3. Czy ktoś z Was ma zabudowany balkon? Czy latem da się tam wytrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 14.06.2018 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Chcesz mieć szklarnię na balkonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoeyT 14.06.2018 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Niestety trafił się sąsiad patologia, teraz nie mogę nawet otworzyć okna/balkonu, bo zapach z jego mieszkania uniemożliwia normalne funkcjonowanie. Dlatego szukam jakiegoś rozwiązania, bo możliwości formalne przez administrację / rozmowy się już wyczerpały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.06.2018 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Szklarnia i przegrzewanie to jedno a drugie wentylacja mieszkania. Jak się szczelnie zamkniesz to czym będziesz oddychał ? Klimatyzator no stop ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoeyT 14.06.2018 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Okna południe - północ, zamierzam otwierać tylko od północy. No i chciałbym mierzyć wilgotność powietrza w mieszkaniu i raz na jakiś czas włączać funkcję osuszania w klimie. To tyle teorii, może ktoś sprawdzał takie rozwiązania w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts