TomekBF 15.06.2018 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Nie mogę znaleźć takich daszków do słupków ogrodzeniowych ok 4x4cm ale z wentylacją, czyli żeby na głucho nie zaślepiały. Rozsadziło mi po tej zimie 1/3 słupków (wcześniej 3 zimy było ok). Zauważyłem sąsiad ma takie stare rury z daszkami i ok. Szukam w kształcie odwróconego V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 15.06.2018 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Pocięty kątownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 15.06.2018 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Proponuję słupki zalać betonem. Sposób sprawdzony zero problemów. Daszki możesz dorobić jakie chcesz, po zalaniu betonem. Możesz też wyprofilować kopułkę z betonu na wierzchu słupka a potem ją pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts