Clary32 16.06.2018 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Witam serdecznie Forumowicze chcę zlecic tej firmie pozycjonowanie bloga, słyszałam, że dzięki temu będzie on częściej odwiedzany przez czytelników. Działacie w podobny sposób? Edytowane 12 Lipca 2018 przez finlandia lik reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.06.2018 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Tak, na forum pełno takich firm. Udają użytkownika, niby pytają o coś, wracają za tydzień, dwa czy trzy i robią reedycję posta wrzucając link strony, którą chcą wypozycjonować. A my tego linka kasujemy a autorowi dajemy bana za spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonkisz82 26.06.2018 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Żeby prowadzić swojego bloga warto o tym poczytać i jak robisz dobre treści to blog sam się bezie pozycjonował. Mnóstwo porad jak optymalizować bloga jest w internetch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.06.2018 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Dobre są te porady, by dawać linki pozycjonujące w ciekawych miejscach. Niestety, ale na forum Muratora one nie przechodzą. Kasujemy jak każdy spam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiej123 29.03.2019 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Teraz o spamiarzy na forach nie trudno z tego co widzę Ale moderacja czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 29.03.2019 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Teraz o spamiarzy na forach nie trudno z tego co widzę Ale moderacja czuwa Bez komentarza Ja mam lampy z [spam] służą i nie robią żadnych zwarć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts