KromaXXL 18.06.2018 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 proszę o rady jak najlepiej zawiesić na ścianie rekuperator Airpack home 400v. w zestawie nie ma zadnych wieszakow wiec musze to sam wymyslec. Wyspawac konstrukcje czy uzyc kątownikow gotowych do skręcania? JAkies patenty aby nie drgało ? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 18.06.2018 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 W zestawie nie ma, ale Thessla w ofercie posiada system montażu ściennego. Można albo kupić, albo samemu wyspawać, zależy co korzystniej wyjdzie. Jeśli nie montujesz centrali na "lekkiej" ścianie to raczej nie musisz się obawiać drgań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 18.06.2018 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Nie ma sensu spawać. Kup zestaw do powieszenia, który się przykręca do gotowych miejsc w obudowie. Swój też powiesiłem.Ściana powinna być mocna. Polecam mocowanie na kotwy chemiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KromaXXL 20.06.2018 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) a gdzie moge taki zestaw kupic? bo szukam w internecie i nic :/ czy to jest to? https://www.ecofanet.com.pl/konsola-qsup-600-uchwyt-scienny-do-airpack-300400500-p-3253.html muszę go zawiesić an scianie działowej 12cm z porothermu :/ Edytowane 20 Czerwca 2018 przez KromaXXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 20.06.2018 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Kup u producenta lub jego przedstawiciela u którego kupiłeś rekuperator. Ja swój zamówiłem od razu z rekuperatorem.Ten na linku to przestarzały model do poprzednich central. Teraz jest bardziej elegancki. Mieści się w pudełku 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts