Justyna1719516129 18.06.2018 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Dzień dobry!Pytanie jak w temacie.Interesuje mnie kupno,montaż i późniejszy serwis pompy.Szukam sprawdzonej firmy.Kogo polecacie?Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 18.06.2018 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Dzień dobry!Pytanie jak w temacie.Interesuje mnie kupno,montaż i późniejszy serwis pompy.Szukam sprawdzonej firmy.Kogo polecacie?Z góry dziękujęPrzemyslalas dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna1719516129 18.06.2018 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Tak ,mam wykonane odwierty,dom energo-oszczędny,potrzebna jest jeszcze pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 18.06.2018 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Tak ,mam wykonane odwierty,dom energo-oszczędny,potrzebna jest jeszcze pompaRaczej niezbyt przemyślane ale nic to,wedle życzenia i wg obecnego toku myślenia "najlepsza" będzie w takim wypadku firma Viessmann,zadaj tam zapytanie to pokieruja Cię do swoich instalatorów Þ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna1719516129 20.06.2018 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Raczej niezbyt przemyślane ale nic to,wedle życzenia i wg obecnego toku myślenia "najlepsza" będzie w takim wypadku firma Viessmann,zadaj tam zapytanie to pokieruja Cię do swoich instalatorów Þ Czemu myślisz,że nie przemyślane? Dziękuję,za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.06.2018 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Czemu myślisz,że nie przemyślane? Dziękuję,za podpowiedźBo dzisiaj gruntowa pompa i to z odwiertami nie ma najmniejszego sensu ekonomicznego ale skoro cel był żeby było jedynie kosztownie to i propozycja Viessmann-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 20.06.2018 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Bo dzisiaj gruntowa pompa i to z odwiertami nie ma najmniejszego sensu ekonomicznego ale skoro cel był żeby było jedynie kosztownie to i propozycja Viessmann-a Widzę, że mam tutaj swojego pomocnika. Proponuję jednak odpowiadać na pytania bez ironii i podtekstów... No ale skoro już poinformował Pan o naszej firmie i o naszych produktach, to polecam pytającej skontaktować się naszym działem ofert, w celu przygotowania oferty TUTAJ: https://www.viessmann.pl/pl/uslugi/zapytanie-ofertowe.html Proszę się nie sugerować przedmówcą. Nasi specjaliści postarają się wyjaśnić Pani wszystkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.06.2018 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Co do produktów V.... są zbyt drogie i mają złodziejskie koszty przeglądów i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 21.06.2018 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Co do produktów V.... są zbyt drogie i mają złodziejskie koszty przeglądów i tyle w temacie. Pojęcie "zbyt drogie" nie jest tutaj precyzyjne. Zbyt drogie na co? Lub zbyt drogie dla kogo? Poza tym każdy patrzy pod kątem swojego domowego budżetu, dostępności serwisu, wsparcia technicznego, gwarancji. My mamy serwis 24, mamy aplikacje mobilne, wygodne do sterowania, które szybko identyfikują ewentualny błąd. Aby wszystko działało sprawnie i bezawaryjnie serwisy są konieczne. Jeśli chodzi o ceny, zarówno systemu, jak i późniejszej jego konserwacji to pozwoli Pan, że ponownie odeśle do naszego zaplecza specjalistów, którzy przedstawią zainteresowanej wszystkie koszty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.06.2018 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Zbyt drogie jest precyzyjne są tańsze PC dające to samo. Proponuję skontaktować sie ze swoimi serwisantami i tutaj podać nam koszty przeglądu to chyba nie problem ? Skoro Pan jest konsultantem to Źródło powinno wiedzieć najlepiej. Proszę wkleić nam jakąś tabelkę. PS. Gdyby V nie zrobił mnie w bambuko ze zmiękczaczem wołając za przegląd nie pamiętam 200 lu 250zł (nie chce mi się maile szukać) nie wnoszący niczego to nie plułbym jadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Buderus 05.07.2018 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Witam, Jeżeli zastanawia się Pani nad wyborem sprawdzonej gruntowej pompy ciepła proponuję zapoznać się z ofertą marki Buderus. Posiadamy szeroką ofertę gruntowych pomp ciepła z rodziny Logatherm. W doborze odpowiedniego typu pompy ciepła pomoże Pani jeden z Autoryzowanych Instalatorów marki Buderus, których wyszukiwarkę można znaleźć na stronie http://www.buderus.pl. Instalatorzy pomogą również z wykonaniem pionowego wymiennika gruntowego. Bardziej szczegółowe informacje o samym produkcie dostępne są na stronie internetowej: http://www.buderus.pl/produkty/kategorie-produktow/pompy-ciepla/ Chętnie odpowiem na ewentualne pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Buderus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 08.07.2018 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Bo dzisiaj gruntowa pompa i to z odwiertami nie ma najmniejszego sensu ekonomicznego ale skoro cel był żeby było jedynie kosztownie to i propozycja Viessmann-a ale jak już są odwierty to ekonomika jest nieco inna. Ja polecam NIBE, Bardzo porządna PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts