JacekF 18.06.2018 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Dzień dobry. Panowie jaką użyliście siatkę do ochrony dachu przed owadami i gryzoniami. Chodzi mi o siatkę którą montowaliście między murłatą a deskowaniem by ochronić szczelinę wentylacyjną i strych przed niechcianymi gośćmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 18.06.2018 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 zamów sobie blachę perforowaną na taki wymiar jaki potrzebujesz nawet ci wygną jaki kształt chcesz - wytrzyma wieki a mysz ci tego nie przegryzie , bo siatki i plastikowe grzebienie wyglądają fajnie w sklepie a po roku na dachu są zjedzone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekF 18.06.2018 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Ale taka blacha to dużo większy koszt niż siatka i tu jest problem. A mało tego nie będzie bo potrzebuję ok 12m na 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 18.06.2018 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 30 cm masz szczelinę wentylacyjną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekF 18.06.2018 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Oczywiście że nie. Chciałem przed ociepleniem przymocować osłonę między murłatą a deskami gdyż nie będę miał podbitki . Krokwie mam na 18cm + jakiś zakład na murłatę i deski dlatego napisałem 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 18.06.2018 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 wstaw deskę między krokwiami , tak by zostało 3cm szczeliny miedzy deskowaniem i wystarczy blacha na 6cm , i tak musisz zasłonić wełnę przed warunkami atmosferycznymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts