MariuszPol 20.06.2018 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Hej ostatnio coraz mocniej interesuję się montażem paneli PV na swoim dachu. Wiele firm się oferuje i mam już mały mętlik w głowie. Ktoś polecił mi [spam] ale sam nie wiem, nie mogę zbytnio opinii znaleźć. Czy ktoś miał jakieś doświadczenie z tą firmą? Edytowane 20 Czerwca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 20.06.2018 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Jak popracujesz dłużej w firmie , którą reklamujesz to mętlik minie . Polecam tez doszkolenie się w kwestii samego reklamowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszPol 26.06.2018 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 :/ szkoda, że już nigdzie nie można zapytać o konkretną firmę, ale ok. Może macie jakieś firmy które polecacie do montaży paneli PV w okol. Krk bo naprawdę szukam, znajomi nie mają zbytnio doświadczenia w tej kwestii i został internet. Nie chce kupować kota w worku czy przejechać się na firmie, która nie jest sprawdzona :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feczkom 02.07.2018 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Napisz mi na pv o jaka firme ci chodzi. Pracowalismy na zlecenie roznych firm i wiem co sie tam dzieje od podszewki . Jestem instalatorem fotowoltaiki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feczkom 02.07.2018 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Jestem wprawdzie z Cieszyna ale montujemy w calym kraju ..moge Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LDP05 03.07.2018 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Na twoim miejscu poszukałbym kilku wykonawców i porównał oferty, nie tylko pod kątem ceny ale przede wszystkim jakie komponenty oferują. Pamiętaj, że instalacja ma pracować 20 lat, ważna jest gwarancja producenta i serwis. Firma montażowa instaluje i po dwóch latach zapomina o kliencie, dlatego najważniejsza jest jakość produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszPol 05.07.2018 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Napisz mi na pv o jaka firme ci chodzi. Pracowalismy na zlecenie roznych firm i wiem co sie tam dzieje od podszewki . Jestem instalatorem fotowoltaiki . Ok pisze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszPol 05.07.2018 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 no właśnie nie znam się zabardzo na tym które komponenty faktycznie są ok, a które są bardziej awaryjne. Może się orientujesz? No i jakiej firmy inwerter bedzie najlepszy? Gwarancja tam u nich 10,5 roku więc chyba nieźle. Cieżko ogólnie te firmy porównać bo w internecie jakieś tylko zdawkowe informacje, bez pełnej oferty a nie mam tez czasu na miliony spotkan z przedstawicielami, jak narazie umowilem sie na 2 takie spotkania i zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HubertBo 05.07.2018 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Ja mam instalację PV, odezwij się na priv to Ci podpowiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 07.07.2018 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 fotowoltaika to dosc ciekawy temat. Zwłaszcza w połączeniu z ogrzewaniem, bazujący na wyprodukowanej energii Dobre panele robi BBSS, polski producent, w sumie 4 w Europie. Do tego dobry inverter, np Steca czy Huawei z gwarancja 15 lat,dobre komponenty okoloinstalacyjne, typu TIGO czy inne i mamy instalacje o parametrach europejskich. I gwarancje producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszPol 10.07.2018 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) Dzięki już mam jakis trop, sprawdzę sobie te BBSS A słyszałeś może coś o ? Chinskie, ale ostatnio bardzo popularne, był ostatno u mnie gość który to montuje i mówił, że sie sprawdza, chyba cena tez ich niższa jest Edytowane 10 Lipca 2018 przez Tomaszs131 spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 12.07.2018 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) Nie znam wartoscii użytkowej chińskich paneli, aczkolwiek mam je w ofercie. Gwarancja niby 10 lat na sprawność, ale nie ma gwarancji producenckiej jak BBS Cena niższa, bo i trudno u nich egzekwować serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Jeśli nie chcesz mieć kłopotów, bierz cos co ma gwarancje producenta i serwis D2D. Dlatego biorę na montaż inwertery S i H, zamiast F bo na F sie przejechałem, ponad dwa miesiące czekałem na naprawę gwarancyjna Edytowane 12 Lipca 2018 przez zbyszek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubix 10.09.2018 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 (edytowane) Tak jak powyżej gwarancja to podstawa, jak firma nie daje gwarancji na panele to powinien być sygnał, że coś je na rzeczy. Nie wiem czy mogę napisać tutaj czy lepiej w prywatnej wioadomości, ale ja mam sprawdzoną firmę . Jak chcesz więcej info to pisz. Edytowane 30 Października 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech010 29.08.2019 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Ja polecem Elektron Fotowoltaika. Głównie przez jakość paneli ale też przez świetny kontakt ze strony firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazimierzowski 11.12.2019 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Odkopie temat bo sam sie interesuje i szukam ciekawej firmy, najlepiej dobra jakosc i super cena (tak, wiem ze wymagam niemozliwego ale moze jednak?). Czekam na wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.12.2019 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Po co Tobie "ciekawa firma"? Dobra cena, super jakość i jeszcze na za dwa dni... Dobre !! Ciekawa firma - może być IKEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts