Gość 03.08.2002 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2002 Czy może mi ktoś powiedzieć ile mniej więcej kosztuje zrobienie kosztorysu domku ok. 140 m2 w Krakowie ?!!! Z góry bardzo dziękuje za wszelkie informacjeKatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2002 Czy naprawdę nikt tego nie wie ??? Serdecznie pozdrawiamKatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2002 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2002 Kosztorys ślepy dostałem wraz z projektem, kosztorysy ofertowe robili - za darmo poszczególni kandydaci na wykonaców. Przygotowany na tej podstawie kosztorys inwestorski sporządził - w ramach wynagrodzenia - inspektor nadzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2002 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 Bardzo Ci dziękuje za informacje. Jest dla mnie bardzo ważna. PozdrawiamKatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts