Ba_Ska 23.06.2018 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Witam.Chcę sama wyrównać jedną ścianę w kuchni.Poprzedni właściciel zrobił szpachelką wypukłe "wzorki" i pieczątki (nie wiem jak nazwać to profesjonalnie).Czy mogę zrobić to szpachelką i później papierem ściernym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 23.06.2018 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Możesz tylko weź troszkę większą szpachelkę bo inaczej to potrwa wieki. No i troszkę kurzu będziesz przy równaniu miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 23.06.2018 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 i maseczkę , najlepiej dwie i zdrowy zestaw napitków bo to mordęga w upale , no i akompaniament muzyczny. I uszczelnienie drzwi bo ozdobisz mieszkanie pyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.07.2018 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Witam. Chcę sama wyrównać jedną ścianę w kuchni. Poprzedni właściciel zrobił szpachelką wypukłe "wzorki" i pieczątki (nie wiem jak nazwać to profesjonalnie). Czy mogę zrobić to szpachelką i później papierem ściernym? Szanowna Pani, Nierówności należy zeszlifować papierem ściernym, ewentualnie skrobakiem. Następnie ściana musi zostać dokładnie odpylona oraz zagruntowana, np. gruntem ACRYL-PUTZ® GU 40. Do wyrównania ściany rekomenduję zaś gładź ACRYL-PUTZ® FS 20 FINISZ. Po aplikacji zgodnie z zaleceniami producenta, pozwala ona na uzyskanie gładkich, równych powierzchni, które można następnie pomalować. Warto wziąć również pod uwagę wskazówki internautów – przygotować maseczkę i dokładnie zabezpieczyć pomieszczenie przed pyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts