ernius 25.06.2018 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Ze względu na różnicę wysokości nie mam możliwości podłączenia kanalizacji piwnicy do sieci kanalizacyjnej. Konieczne jest zastosowanie przepompowni. Wybór padł na Wilo-HiDrainLift 3-37. Podłączone mają być prysznic, pralka i umywalka oraz odpływ z pieca gazowego. Nie mogę zrozumieć schematów jakie są dołączone do instrukcji. Może ktoś wytłumaczyć co jest źle a co dobrze? Czy warto to urządzenie zamontować pod podłogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 27.06.2018 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Ze względu na różnicę wysokości nie mam możliwości podłączenia kanalizacji piwnicy do sieci kanalizacyjnej. Konieczne jest zastosowanie przepompowni. Wybór padł na Wilo-HiDrainLift 3-37. Podłączone mają być prysznic, pralka i umywalka oraz odpływ z pieca gazowego. Nie mogę zrozumieć schematów jakie są dołączone do instrukcji. Może ktoś wytłumaczyć co jest źle a co dobrze? Krzyżyk - źle. Ptaszek - dobrze. Zadzwoń lub napisz do Wilo, niech ci udostępnią instrukcję pisaną po polsku. Czy warto to urządzenie zamontować pod podłogą? Musisz mieć do niego dostęp. W tego typu urządzeniach są zazwyczaj niezbyt mocne pompki z dużą ilością plastiku. Musisz się liczyć z tym, że co jakiś czas będziesz musiał taką pompkę wyjąć i np. odwinąć z niej kłąb włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts