mazilo 26.06.2018 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Chciałbym aby podłoga tarasu była na równi z podłoga w domu i pojawił się problem . Wybrałem 20/30cm ziemi , zasypiałem pospółką i zagęściłem . Na to w zamiarze 10 cm betonu B15. Oczywiście detylacja ze styropianu 1 lub 2cm . Problem polega na tym iż posadzka miała byc wylana do wysokości dolnej krawędzi blachy startowe , tak aby nie nachodziła na ocieploną ( wata mineralna ) Przy takim wykonaniu musze użyć profili aluminiowych wraz z podstawkami w celu podniesieni tarasu co zwiększa koszt tarasu o około 4000zl W związku z cięciem kosztów czy mogę wylać 20cm betonu który bedzie nachodził na ocieplenie budynku ??? Edytowane 26 Czerwca 2018 przez mazilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazilo 26.06.2018 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 nikt nie pomoże ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazilo 26.06.2018 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Może inaczej ; zamiast dać 20cm wylewki betonowej wyłożyć na pospółce 10cm styropian na to folię i wylać 10cm wylewkę ???? Edytowane 27 Czerwca 2018 przez mazilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts