fastplayer 27.06.2018 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Witam. W przyszłym tygodniu chciałbym położyć kanalizację w nowo budowanym domku jednorodzinnym. Mam zamiar kupić rury sn2 tylko sprzedawca mi je odradza i proponuje dwa razy drozsze. Argumentuje to tym, że rury sn2 sie nie nadają na taką kanalizację. Mógłby ktoś się wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alekko 30.06.2018 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Ja u siebie brałem SN4 do 160, a jak coś jeszcze było na zewnątrz to 110 miałem nawet na SN8. Nie pamiętam, ale chyba wszystkie kolanka są tylko na SN8, więc jak bym porównał ceny z innym sprzedawcą i zobaczył, czy tyle powinno być, czy możę mnie naciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 01.07.2018 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Rury droższe pozwalają na mniej dokładniejsze zagęszczenie obsybki dla tego samego efektu minimalizacji ugięcia się rury. Jak potrafisz to dobrze z odpowiedniego materiału obsypać, nie będzie tam za płytko i nie będzie jechał jakiś naprawdę bardzo ciężki sprzęt... po co przepłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts