Pacynka 03.10.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Kupię działkę budowlana w Markach k. Warszawy. Powierzchnia 600-900m, dostep do mediów. Bezpośrednio.Kontakt: 0501 226444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 10.10.2004 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Nadal szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boska 12.10.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Mieszkam w Markach. Jak cos uslysze albo sie dowiem w tym temacie, to od razu dam Ci znac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 12.10.2004 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Mieszkam w Markach. Jak cos uslysze albo sie dowiem w tym temacie, to od razu dam Ci znac. Pozdrawiam Wielkie dzięki Pozdrawiam Pacynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.10.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 obok mnie, była fajna działeczka 790m2, ale już sprzedana, może się skontaktuję z poprzednim właścicielem może jeszcze coś ma, bo miał ich sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza24 13.10.2004 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Witam w odpowiedzi na Twoje poszukiwania dzialeczki w Markach zamiesciłem topic w dziale ogloszenia z linkiem. Mysle ze temat bardzo Cie zaciekawi. Cena i lokalizacja dzialek bardzo atrakcyjna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 13.10.2004 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 obok mnie, była fajna działeczka 790m2, ale już sprzedana, może się skontaktuję z poprzednim właścicielem może jeszcze coś ma, bo miał ich sporo. Dziekuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 13.10.2004 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Witam w odpowiedzi na Twoje poszukiwania dzialeczki w Markach zamiesciłem topic w dziale ogloszenia z linkiem. Mysle ze temat bardzo Cie zaciekawi. Cena i lokalizacja dzialek bardzo atrakcyjna. Pozdrawiam Bardzo dziękuję, ten wariant juz został sprawdzony, jutro bede w UM i dowiem się, czy pod tymi numerami nie kryja się nowe oferty. Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 22.10.2004 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Działka nadal poszukiwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.10.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Pacynka - najlepiej będzie jak pojeździsz po Markach i pogadasz z ludzmi (my tak znaleźliśmy naszą działkę) - na pewno coś się znajdzie. Koło mnie jest wiele działek budowlanych tylko nie znam ich właścicieli ale mogę kogoś popytać. A jaka duża działka Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 26.10.2004 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Ostatnio prawie każdą sobotę spędzamy na takich objazdach połączonych z wypytywaniem. Jakies efekty tego niby są, ale nadal szukamy. Działka powinna mieć powierzchnię od 650 do 1000m, tutaj niestety cena odgrywa ważna rolę, a mam wrażenie, ze z każdym tygodniem ceny są wyższe Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 A jaka część Marek Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 26.10.2004 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 A jaka część Marek Cię interesuje? W zasadzie pierwsza połowa jadąc od strony Warszawy. Biore pod uwagę zarówno lewą jak i prawa stronę ulicy Piłsudskiego. Mam jedno dość istotne wymaganie, takie cywilizacyjne - przyzwoita odległość do jednej ze szkół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 To ja mieszkam na końcu Marek i wożę dziecko do szkoły w Warszawie. Przede wszystkim jak będziesz szukać działki to dowiedz się o prąd bo załatwienie prądu w Markach czasami graniczy z cudem. My czekaliśmy na prąd ponad 2,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 26.10.2004 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 To ja mieszkam na końcu Marek i wożę dziecko do szkoły w Warszawie. Przede wszystkim jak będziesz szukać działki to dowiedz się o prąd bo załatwienie prądu w Markach czasami graniczy z cudem. My czekaliśmy na prąd ponad 2,5 roku Niezły numer z tym prądem, dzięki za info. A jadąc rano do pracy przez całe Marki, nie ma za dużych korków? Dużo potrzebujesz czasu na przebicie się do granic W-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Jakieś 10 minut. Korek robi się zawsze od świateł przy Fabrycznej do wylotu z Marek. Teraz ruch jest jeszcze bardziej utrudniony dlatego, że robią remont wiaduktu na Piłsudskiego i jest dostępny tylko jeden pas ruchu Coś strasznego. A koło mnie chyba też jest podstawówka, bo tam chodzą dzieci sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 26.10.2004 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Hmm, może pomysle o troche dalszych okolicach? W sumie nawet nie były brane pod uwagę, nawet tam nie bylismy. Zapewne na niższe ceny i tak nie ma co liczyć, ale moze znalazłby sie całkiem ładny kawałek ziemi. Chyba trzeba zrobic mały rekonesans.PzdrP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mechanics 26.10.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Hmm, może pomysle o troche dalszych okolicach? W sumie nawet nie były brane pod uwagę, nawet tam nie bylismy. Zapewne na niższe ceny i tak nie ma co liczyć, ale moze znalazłby sie całkiem ładny kawałek ziemi. Chyba trzeba zrobic mały rekonesans. Pzdr P. Bardzo dużo działek jest do sprzedania w moich okolicach, tzn jakieś 5 km dalej po prawej stronie jest os Cegielnia. Blisko lasu, zabudowa tylko nowa, żadnych "kostek" w okolicy, za parę lat będzie tam zapewne super osiedle. Nie znam namiarów, ale jak pogadasz z mieszkańcami, to napewno coś Ci powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 26.10.2004 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Dzięki za namiar Podjedziemy i poogladamy okolicę. Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RyMario 02.11.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Może spróbuj pod Radzyminem np. w Słupnie. Ja tam się buduję a ziemia jest dużo tańsza i okolica też mi sie bardziej podoba. Odległość Słupno - Marki pokonujesz samochodem w 5 minut. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts