Dave911 30.06.2018 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Witam. Napiszcie proszę jaki impregnat do drewna zakupić oraz jaką i ilość ? Poniżek przedstawiam tabelkę, drewno będzie malowane własnoręcznie raczej pędzlem lub wałkiem. Myślałem o takich koncetratach jak kuprafung, boron, tytan ? Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Dave911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 30.06.2018 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 My za namową dekarza kupiliśmy Kuprafung i mam przeczucie że to był dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave911 30.06.2018 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Dzięki Kamila Masz może jakąś sprawdzoną strone gdzie można zakupić oryginalny produkt? To będzie dobre? http://sklep-galvet.pl/kuprafung-100-koncentrat-132-zielony-impregnat-do-drewna-125l-p-2817.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 30.06.2018 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Nie wiem, nie znam tego sklepu, my kupiliśmy go w składzie budowlanym. Sam preparat jest zabezpieczony nakrętką z kołnierzykiem, więc raczej widać gdy go ktoś otworzy. Niestety nie mogę zamieścić zdjęcia z telefonu żeby pokazać sposób zamknięcia pojemnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 31.12.2018 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Powtórzę się, ale ja używam Vidaronu i jestem zadowolony. A ilość - policz sobie wydajność impregnatu i dodaj 15% - tak ze wszystkim się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mendium 17.01.2019 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Witam. Napiszcie proszę jaki impregnat do drewna zakupić oraz jaką i ilość ? Poniżek przedstawiam tabelkę, drewno będzie malowane własnoręcznie raczej pędzlem lub wałkiem. Myślałem o takich koncetratach jak kuprafung, boron, tytan ? [ATTACH=CONFIG]415599[/ATTACH] Proponuję kupić opryskiwacz min 5l najlepiej coś koło 10l stojący i impregnat z możliwością malowania natryskowego. Z tym pędzlem to wam prędzej ręce odpadną a opryskiwacz się przyda. Drewno czyścimy szczotą ryżową z pozostałości trocin i pryskamy z 4 stron , najlepiej złożyć z przekładkami i przykryć żeby deszcz nie zmył przez pierwsze 24-48h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 29.04.2019 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Ja bardzo chciałbym móc impregnować inną metodą niż malowanie. Niestety brak mi odpowiednich narzędzi. Na pewno inne, skuteczniejsze metody przyniosłyby nawet niewielkie oszczędności, z uwagi na skuteczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts