ben_sage 30.06.2018 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Nieaktualne już. Zdecydowałem się na starwax emulsje ,wcześniej użyłem tej samej firmy cleaner do podłóg bo to ponoć podstawa żeby ta emulsja złapała . Planuje jeszcze dokupić ich płyn do codziennej pielęgnacji ten droższy nabłyszczający,. Nie wypowiem się nic o żywotności (3ci dzień dziś)a ma to dla mnie duże znaczenie więc okaże się czy kiedyś jeszcze kupię puszkę emulsji.Jeśli efekt utrzyma się miesiąc przy dzieciakach to będę zadowolony. Raz na miesiąc mogę położyć dla efektu i zdrowia podłogi. Efekt po 2 warstwach (przerwa przed drugą około godziny)emulsji bardzo ładny. Podłoga nabrała połysku szklistego , w niektórych miejscach wydaje się jakby ktoś rozlał wodę bo tak błyszczy pod stołem. Do cleanera i emulsji używałem ścierek z mikrofibry czyściłem i kładłem z kolana a nie żadne mopy na kiju. Edytowane 4 Lipca 2018 przez ben_sage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts