pawel_bthd 30.06.2018 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Witam proszę opinię osoby które mają do czynienia z takim kotłem Beretta Boiler 24i / 29i link do opisu jaki znalazłem tylko nie wiem czy to ten sam... http://www.skleparmatura.pl/beretta/kociol-dwufunkcyjny-boiler-24i-z-wbudowanym-zasobnikiem-60l-inox-7982.html zastanawiam się nad domem ogrzewanym takim kotłem dom z 2002roku czy ten kocioł to pi razy oko taki wiek? dom łącznie około 450m2 kaloryfery stalowe nic więcej nie wiadomo o ogrzewaniu ani zużyciu czy stanie tego kotła a ponadto wiadomo że przez około 5-6 lat nikt w tym domu nie mieszkał niby administrator zapewnia że zimą było grzane ale coś wątpię zapewne tylko tak aby nie zamarzła instalacja czy po takiej przerwie jest szansa że wytrzyma choć jeden sezon jeszcze? będę wdzięczny za opinię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek1232 12.07.2018 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Coś obiło mi się o uszy z tym piecem, miałem w domu rodzinnym podobny ale z inny model chyba. I działał całkiem sprawnie z tego co kojarzę. Ale z drugiej strony jak napisałeś, że przez 5-6 lat był używany sezonowo to proponuję jakiś konkretny przegląd albo wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts