Namape 01.07.2018 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Witam, jestem na etapie wyboru wkładu kominkowego (tylko do robienia nastroju na święta i ewentualnie ogrzania siebie i pomieszczenia 35 m2). I mam pytanie - czy istnieją w ogóle wkłady proste z drzwiczkami otwieranymi na prawą stronę? Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.07.2018 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Np. Nadia 8 po doplacie 200zł za zmianę kierunku otwierania drzwi. I pewnie wiele innych wkladow, wystarczy poszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Namape 01.07.2018 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 A ktoś może zna z innej firmy? Bo z tego co szukałem to jak narazie znalazłem tylko różne modele z Nadii z taką opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts