Gość 04.08.2002 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2002 CZy do nośnika wannowego mogę bezpośrednio przykleić płytki czy muszę obkleić go najpierw siatką jak to się robi przy ocieplaniu ścian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 05.08.2002 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Można kleić bezpośrednio,zrobiłam tak w 98" i trzyma się. baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2002 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Jeśli tak to zrobię jak mówisz. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody 05.08.2002 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Tyle tylko że możesz mieć nośnik nie zagruntowany lub zagruntowany na gotowo od producenta. Najpierw to sprawdź. Ja miałem zagruntowany i też leży jak ulał, ale nie wiem so by się działo gdyby był inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2002 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 O jakim nośniku piszecie? Czy chodzi o obudowę wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2002 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Ja kupiłem nośnik do wanny firmy SCHED-POL z MIĘDZYCHODA , ale nie wiem czy jest on gruntowny . Może ktoś wie jak to rozpoznać lub posiada taki sam nośnik i mógłby się podzielić swoimi uwagami na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts