akradiusz_ng 03.07.2018 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Witam wszystkich w raz z moim pierwszym postem na forum Jako iż, jestem totalnym amatorem w tego typu rzeczach jednak w końcu chciałbym nabrać jakiegoś doświadczenia, proszę Was o kilka porad/instrukcję jak wykonać wylewkę w moim garażu. Nie musi być ocieplana ani nic z tych rzeczy. Po prostu płaska betonowa powierzchnia. Niestety mam problem z dodaniem zdjęcia, ale pomieszczenie ma około 16m2 i na tą chwile wysypane jest piaskiem z drobnym gruzem. Pewnie najpierw musiałbym wylać jakąś warstwę wyrównującą i dopiero potem właściwą wylewkę? I jaki byłby orientacyjny koszt takiej akcji? Z góry dzięki za wszelkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 03.07.2018 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Witam wszystkich w raz z moim pierwszym postem na forum Jako iż, jestem totalnym amatorem w tego typu rzeczach jednak w końcu chciałbym nabrać jakiegoś doświadczenia, proszę Was o kilka porad/instrukcję jak wykonać wylewkę w moim garażu. Nie musi być ocieplana ani nic z tych rzeczy. Po prostu płaska betonowa powierzchnia. Niestety mam problem z dodaniem zdjęcia, ale pomieszczenie ma około 16m2 i na tą chwile wysypane jest piaskiem z drobnym gruzem. Pewnie najpierw musiałbym wylać jakąś warstwę wyrównującą i dopiero potem właściwą wylewkę? I jaki byłby orientacyjny koszt takiej akcji? Z góry dzięki za wszelkie porady Zagęść ten piasek , mokry lepiej się zagęszcza. A czym babą albo ciężkim przedmiotem jakimś klocem . Poznasz jak po sobie śladów nie zobaczysz . No prawie . Jak prosto to na dylatacji ułóż zbrojenie . Najprościej byłoby siatkę zbrojeniowa ale pręty kupuj nie w centrach handlowych ale tam gdzie takie maja to ci dotną na wymiar. A co i jak to na youtubie zobaczysz wpisz płyta fundamentowa posadzka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts