qwerty1986 03.07.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie wylewki samopoziomującej się. Mam piwnicę w bloku ponad 40 letnim o wymiarach 1,85mx2,3m. Niestety wypadałoby wyrównać podłogę w piwnicy. Powodem jest to, że regał pomiędzy stronami na różnicę w wysokości ponad 1cm. Do tej pory mi to nie przeszkadzało, gdyż stały puste kartony oraz słoiki. Niestety planuję postawić regał, więc muszę wyrównać posadzkę.Zastanawiam się pomiędzy Atlas SAM100, a Atlas SMS30. W piwnicy jest ok 20*C i bardzo niska wilgotność. Jaki grunt do tego kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekdomus 15.07.2018 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie wylewki samopoziomującej się. Mam piwnicę w bloku ponad 40 letnim o wymiarach 1,85mx2,3m. Niestety wypadałoby wyrównać podłogę w piwnicy. Powodem jest to, że regał pomiędzy stronami na różnicę w wysokości ponad 1cm. Do tej pory mi to nie przeszkadzało, gdyż stały puste kartony oraz słoiki. Niestety planuję postawić regał, więc muszę wyrównać posadzkę. Zastanawiam się pomiędzy Atlas SAM100, a Atlas SMS30. W piwnicy jest ok 20*C i bardzo niska wilgotność. Jaki grunt do tego kupić? Mówie jako chemik a nie budowlaniec ale ja w piwnicy używałbym tylko wylewki cementowej a nie gipsowej. Gips i owszem ale od wysokiego parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts