Sobieslawa22 04.07.2018 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Witajciew związku z moją depresją zdecydowałam się na pomoc psychologa, sądzicie, że to najlepsze rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.07.2018 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Ciekawi mnie faktyczny powód Pani wizyty na forum stricte budowlanym? Na pewno w sieci dostępne są inne fora bezpośrednio związane z problemami natury zdrowotnej. Wystarczy poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 04.07.2018 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Prowokocja? Fake? a może człowiek szukający pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.07.2018 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Może pomoże a może nie. Raczej nie zaszkodzi.Może depresja związana z budownictwem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.07.2018 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Witajcie w związku z moją depresją zdecydowałam się na pomoc psychologa, sądzicie, że to najlepsze rozwiązanie? Zdecydowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiszaj 26.07.2018 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Ciekawi mnie faktyczny powód Pani wizyty na forum stricte budowlanym? Wrażliwy człowiek i budowa to gwarantowana depresja. To nie żart to ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartaslab 01.08.2018 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Ja już sam po sobie widzę, że można w głowę dostać. Pomijając już pracę i codzienne obowiązki to masa problemów z budową potrafi przytłoczyć. Ja jestem na etapie wielkich wątpliwości co do podjętych decyzji. Tłumaczę sobie, że wątpliwości to dobra sprawa bo ciągle się analizuje pewne rzeczy. Ale przychodzi moment, że ma się ochotę wszystko rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts