marian1980 05.07.2018 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Witam mam okazje kupić mieszkanie w Gnańsku blisko motławy około kilometr od centrum firma z firmy front parki sie zastanawiam czy jest to dobra inwestycja czy moze bliżej w centrum , prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekWroWro 03.09.2018 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Ja rozważam zakup mieszkania w dzielnicy Jasień, wydaje mi się bardzo przyjazna, a Fotoplastykon, który tam powstaje wygląda dość imponująco w wizualizacji. Szukam czegoś w tym stylu. Jestem już praktycznie zdecydowany, ale może macie jakąś inwestycję w podobnym klimacie, żeby ją także mógł rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ohajkamica 10.09.2018 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Według mnie warto podpytać w tej materii znajomych. Sądzę, że z całą pewnością będą oni w stanie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.09.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Witam mam okazje kupić mieszkanie ... Reklama ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 22.04.2019 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 Ja rozważam zakup mieszkania w dzielnicy Jasień, wydaje mi się bardzo przyjazna, a Fotoplastykon, który tam powstaje wygląda dość imponująco w wizualizacji. Szukam czegoś w tym stylu. Jestem już praktycznie zdecydowany, ale może macie jakąś inwestycję w podobnym klimacie, żeby ją także mógł rozważyć. Ej ten fotoplastykon ma jeszcze wolne mieszkania? Jak z cenami? Ktoś coś wie? Bo przejeżdżaliśmy niedaleko i tam te budynki są serio ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.04.2019 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 Ej ten fotoplastykon ma jeszcze wolne mieszkania? Jak z cenami? Ktoś coś wie? Bo przejeżdżaliśmy niedaleko i tam te budynki są serio ładne O dostępność i ceny pytasz się na forum a nie u źródła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 25.04.2019 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 O dostępność i ceny pytasz się na forum a nie u źródła ? Oj bo jakoś mi nie po drodze najpierw chciałam się zorientować co ludzie o nich myślą. Ale masz rację, u źródła najlepiej. Ale kurde, patrzę na stronce i mają tam jeszcze mieszkania z ogródkiem, czad Jak do mnie oddzwonią, to napiszę Wam ile mi powiedzieli za mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.04.2019 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Tanio nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 27.04.2019 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Wiem, że na rynku ceny ostro podskoczyły, ale z drugiej strony ta tendencja się utrzymuje... Nie wiem, czy i kiedy mogą spaść, ale gdzieś trzeba mieszkać. No i jak życie pokazuje za jakość trzeba zapłacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 27.04.2019 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 jak za gotówkę to kupuj. Za kredyt jak masz gdzie mieszkać to daruj sobie . Nie nabijaj kabzy innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 27.04.2019 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Też kurczę wkurza mnie to, że trzeba się dostosować do rynku, bo no kurczę - życie nam nie stoi w miejscu tylko idzie dalej. Wybacz, że wylewam gorzkie żale (i zupełnie nie bierz do siebie, wina systemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazza 08.05.2019 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 (edytowane) Ja rozważam zakup mieszkania w dzielnicy Jasień, wydaje mi się bardzo przyjazna, a Fotoplastykon, który tam powstaje wygląda dość imponująco w wizualizacji. Szukam czegoś w tym stylu. Jestem już praktycznie zdecydowany, ale może macie jakąś inwestycję w podobnym klimacie, żeby ją także mógł rozważyć. Hej! Dzięki za inspirację! Przeglądałam to forum bo szukałam porad remontowych (mieszkanie w starej kamienicy), ale doszliśmy do wniosku, że to za duża ingerencja i za długo by trwało, więc zdecydowaliśmy się przenieść w spokojniejszą okolicę – na Jasień Fotoplastykon i jesteśmy po pierwszych rozmowach Edytowane 8 Maja 2019 przez grazza coś się wykrzaczyło, chyba emotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.05.2019 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Ludzie!? Co Wy z tym Fotoplastikonem ... ??Mieszkania nie sprzedaąj się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 14.05.2019 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Wszędzie ciocie dobra rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 16.05.2019 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Btw napisałam do nich o cenę i odpisali w mgnieniu oka ile kosztuje. Doceniam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.05.2019 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Podziel się informacją o cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 23.05.2019 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Mieszkanie ponad 63m2 kosztuje 6 373 zł/m2 (czyli lekko ponad 402tys.),to znaczy to, które podobało mi się rozkładem i miało okna od słonecznej strony, w zasadzie każde mieszkanie ma inną cenę. No i cena aktualna na termin kiedy kontaktowałam się z biurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olszi 31.05.2019 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Jak szukasz w Gdańsku to może coś bardziej na Morenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 31.05.2019 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Mieszkanie ponad 63m2 kosztuje 6 373 zł/m2 (czyli lekko ponad 402tys.). To tanio, kupować, kupować bo się kończą a już nowych nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mervin 14.06.2019 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Bardzo ciekawią mnie ceny mieszkań w Gdańsku. Możecie powiedzieć ile dawaliście za mieszkanie w określonej dzielnicy tego miasta? Zastanawiam się nad przeprowadzką. Gdańsk to fajne i ciekawe miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts