Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co sądzicie o murowaniu? POROTHERM

Recommended Posts

Witajcie,

co myślicie na temat murowania, czy te szpary mogą zostać? ewentualnie czy można je piankować?

[ATTACH=CONFIG]415821[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]415822[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]415824[/ATTACH]

Kolejna wątpliwość, czy słupy żelbetowe mogą być wylane na dwa razy?

[ATTACH=CONFIG]415825[/ATTACH]

O matko, kto Ci to tak spierniczył. Czy to aby na pewno murarze?

Ogólnie wygląda to jakby murował te ściany człowiek, który po raz pierwszy robił na pustaku ceramicznym.

Mnie zastanawia tylko jedno, gdzie byłeś podczas tego jak wnosili ściany? Masz już wymurowane wszystkie ściany nośne czyli w sumie nic już nie poprawią bo przecież ścian rozbierać nie będą.

załamaliście mnie, myślałem, ze nie jest tak tragicznie

Poza kwestią wizualną tak postawione mury jakie niosą za sobą skutki uboczne? Wykonawca twierdzi, że wszystko wypiankuje, a na to pójdzie styropian i tynki

Co mogę zrobić w tej sytuacji? Ekipa jeszcze robi strop(teriva)

załamaliście mnie, myślałem, ze nie jest tak tragicznie

Poza kwestią wizualną tak postawione mury jakie niosą za sobą skutki uboczne? Wykonawca twierdzi, że wszystko wypiankuje, a na to pójdzie styropian i tynki

Co mogę zrobić w tej sytuacji? Ekipa jeszcze robi strop(teriva)

Cóż..skutkiem ubocznym może być za jakiś czas Twój kolejny post o tytule w stylu - wieje mi z gniazdek elektrycznych. Każ to wszystko teraz pouzupełniać/uszczelnić a ekipie robiącej ocieplenie patrz na ręce. Wiem że to trudno, bo każdy ma swoją pracę/zajęcia..ale próbuj.