kulunkele 06.07.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Z czego wykonać ścianę działową? Na ścianie będą zawieszone szafki kuchenne na całej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo13 07.07.2018 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 A co masz podane w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulunkele 07.07.2018 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Brak ścianki. Jest to otwarty aneks kuchenny, lecz mam zamiar postawić ściankę o długości 1,5m, aby oddzielić cześć kuchni od wejścia do pomieszczenia. Dobrze by było gdybym mógł na tej ścianie zawiesić szafki kuchenne.Dlatego pytam z czego to zrobić aby nie było problemu z zawieszeniem obciążenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 07.07.2018 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 najlepiej z bloczków A12 Mam zaiweszoną szafkę z książkami na ścianie z BK jakies 60 kg i jest ok tylko dałem 4 punkty mocowania na wszelki wypadek, to nie wiem jak by było przy listwie czy dwóch punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 07.07.2018 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Ja bym dawał silikat ciężki dobrze sie wierci ibdobrze trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts