Kimoh 07.07.2018 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Drodzy Forumowicze, poszukuję solidnego stolarza, który byłby gotowy wykonać meble do domu jednorodzinnego w okolicach Rzeszowa (kuchnia, łazienka, salon, sypialnia, garderoba). Zależy mi żeby meble były solidne i starannie wykonane, celuję w średnią półkę cenową. Macie może kogoś do polecenia? Rozmawiałam już z kilkoma zakładami stolarskimi, ale ciągle jest coś nie tak - albo mam wątpliwości co do jakości, albo się wycofują, bo projekt jest dla nich za duży i zbyt czasochłonny albo cena jest zbyt wysoka. Podobają mi się projekty firmy WOSMEBL, ale nie jestem pewna co do ich jakości (może ktoś miał z nimi do czynienia i podzieli się wrażeniami?). Będę bardzo wdzięczna za namiary na jakiś dobry zakład stolarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monik_ 07.07.2018 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Hej, napisałem na priw z szczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kimoh 08.07.2018 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Niestety nie dostałam wiadomości na priv, więc temat aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts