uri222 07.07.2018 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 (edytowane) Jestem właścicielem niedużego 120mkw starego domku poniemieckiego. Po woli go już sobie w środku wyremontowałem i biore się za elewacje, ale zastanawiam się też nad dobudówką. Muszę rozebrać tylko sypiący sie mały garaż dobudowany wcześniej i po całej długości ściany (11 x 7m) chciałbym dobudować sobie powiedzmy salon - jedno proste pomieszczenie, dach płaski. Ale mam jeszcze jedną fantazję. Pod tą dobudówką planuje zrobić coś na zasadzie piwnicy, ale to raczej forma ukrytego pomieszczenia. Żadnych bajerów, jedynie mocne ściany, solidny strop. Takie tam małe schronienie na wypadek klęsk żywiołowych itp. Czy ktoś może podpowiedzieć jakie byłyby chociaż bardzo orientacyjne koszta budowy? Edytowane 7 Lipca 2018 przez uri222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 07.07.2018 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Jak piwniczka oddalona od starego domu i niewielka to jakieś 70 tys. Jak pod całoscią to 100tys A najlepiej powiedz czym jeździsz to podam dokładniejszą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts