woan 07.07.2018 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 (edytowane) Cześć. Rozglądam się za piecem na podmiankę. Szukam czegoś w stylu: piec na pelet/ekogroszek z funkcją samo-rozpalania, z funkcją samo-gaszenia.Tak abym mógł ustawić ,że piec np utrzymuje temperaturę 20st gdy nie ma nikogo w domu, a 2h przed przyjściem się rozpala sam. Dodatkowo duży ruszt awaryjny (mam źródełko do drewna,brykietu itp) i chciałbym sam palić ,ale nie latać co 1h do pieca z stąd duży. Możecie coś doradzić? Coś w miarę ekonomicznego abym nie musiał zamawiać tira peletu, w przypadku awarii abym nie musiał szukać ,,kto mi to naprawi"? i taką konstrukcją abym nie musiał co chwilę grzebać w piecu. A i jeszcze coś przystępnego cenowo. Wiem,że sporo wymagam,ale może się coś znajdzie:) Dom 290m2 Edytowane 7 Lipca 2018 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pello 08.07.2018 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Cześć. Mam coś dla ciebie. Ofertę prześlę na priv. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 09.07.2018 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Widze,że chczesz sobie rozwalić czyli zasmołować komin i ewsntualnie spalić chałupe jak ci się smoła a kominie zapali.Ten ruszt kompletnie nie nadaje się do spalania drewna czy innego opału tylko do produkcji smoły,dymu,sadzy i utylizacji,marnowaniu opału np.drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 09.07.2018 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Na folderach wygląda to zupełnie inaczej nikt o tym nie wspomina. Ciężki temat. Wybór jest za duży,że nie wiadomo co brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts