pawel_bthd 08.07.2018 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 (edytowane) Witam mam pytanie nie o nowe ale o już zamontowane bramy ale nie wiem gdzie mogę zapytać stąd spróbuje tu w budynku który zamierzam kupić są 4 bramy: 2x garażowe z czego 1 szeroka( podwójna) i 2 x wjazdowe jak na zdjęciach problem jest w tym że nie wiadomo czy działają nie ma do nich pilotów i czy jest ktoś kto wie czy jest możliwość dorobienia do nich tylko pilotów czy wiąże sie to z większymi kosztami- jak są zepsute... wyglądają solidnie nawet jeśli ktoś poda mi najgorszy scenariusz to będę wdzięczny załączam zdjęcia na ta chwilę nie mogę wejść jeszcze raz do środka ale może ktoś coś chociaż oszacuje będę wdzieczny Edytowane 8 Lipca 2018 przez pawel_bthd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 09.07.2018 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Szklana kula w naprawie... Więc podaj chociaż markę automatów albo pokaż ich zdjęcia? Tak czy inaczej jeżeli automaty są sprawne to nie powinno być problemów z dokupieniem pilotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts