Laciak9920 08.07.2018 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Witam, mam zamiar zrobić szafki na ubrania itp z płyt gk. Jest dużo porad w jaki sposób zrobić takie szafki przy ścianie. Jednak w moim pokoju jest drewniany skos który chce zakryć właśnie taką szafką. Nie będzie za duża bo metr szerokości i około metra zwisu. Wiem w jaki sposób przymocować górę i bok szafki jednak w jaki sposób przygotować docięte płyty do drewnianego skosu ? Są do tego specjalne kołki czy profile ? Proszę o w miare jasne wytłumaczenie.Ps. Szafka będzie od podłogi więc spód szafki będzie się opierał a nie wisiał w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 16.07.2018 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Witam, mam zamiar zrobić szafki na ubrania itp z płyt gk. Jest dużo porad w jaki sposób zrobić takie szafki przy ścianie. Jednak w moim pokoju jest drewniany skos który chce zakryć właśnie taką szafką. Nie będzie za duża bo metr szerokości i około metra zwisu. Wiem w jaki sposób przymocować górę i bok szafki jednak w jaki sposób przygotować docięte płyty do drewnianego skosu ? Są do tego specjalne kołki czy profile ? Proszę o w miare jasne wytłumaczenie. Ps. Szafka będzie od podłogi więc spód szafki będzie się opierał a nie wisiał w powietrzu. Szanowny Panie, Całą konstrukcję można wykonać z użyciem odpowiednich profili aluminiowych. Do spoinowania płyt polecam zastosowanie masy szpachlowej ACRYL-PUTZ® MS 30 – dzięki niej nie będą występowały pęknięcia. Montaż płyt do skosu również warto wykonać stosując odpowiednie wkręty, przygotowując wcześniej w płytach otwory montażowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts