eilian 08.07.2018 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Znacie może jakąś godną polecenia firmę, instalującą pompy ciepły z okolic Poznania? Próbowałam skontaktować się z kilkoma, ale chyba nie zależy im na klientach... Odpowiedziała tylko jedna, ale chciałabym porównać to z jakąś inną ofertą. Co sądzicie o pompach produkcji Dunfoss? Ma ktoś taką, polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.07.2018 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Próbowałam skontaktować się z kilkoma, ale chyba nie zależy im na klientach... Odpowiedziała tylko jedna, ale chciałabym porównać to z jakąś inną ofertą. Co sądzicie o pompach produkcji Dunfoss? Ma ktoś taką, polecacie? Może zadałeś pytanie "jak stoicie z terminami na sierpień"? To nie dziwota że brak odzewu... Roboty jest powyżej uszu, terminy już na przyszły rok... A firma DAnfoss się nazywa. Pompa jak pompa, wszystkie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 08.07.2018 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Moja firma wykonuje realizacje w okolicy poznania. Działamy w całej polsce a realizacje można zobaczyć tutaj:https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?ll=52.22945698946972%2C18.869044312705228&z=7&mid=1YDpytBGTMjRddOiSvdpv-aKTY98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 08.07.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Widocznie jesteś zbyt mała , by się zainteresować . Skoro są zapisy na przyszły rok , to firmy wybierają większe , intratniejsze roboty . Do mnie na zapytanie o kosztorys PV , przyszła jedna odpowiedź 4 tygodnie po zamontowaniu przez inną firmę . Co do samych pomp , nic nie polecę , nie znam nawet nikogo kto ma . Sam wskoczę w ten temat za kilka lat , jak mój peleciak wyzionie ducha , wtedy się odezwę do Ciebie o opinię Zapewne wskoczą tutaj zaraz forumowi naganiacze ze znanych firm i oferty się posypią jak z rękawa . Swoją drogą jestem ciekaw , czy złapali tutaj jakiegoś jelenia na swoje produkty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejos36 09.07.2018 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Może zadałeś pytanie "jak stoicie z terminami na sierpień"? To nie dziwota że brak odzewu... Roboty jest powyżej uszu, terminy już na przyszły rok... Zawsze mnie dziwi ta arogancja budowlańców. Zwykłe "panie, zarobiony jestem wróć pan w styczniu..." jest lepsze niż nic. Za kilka lat wyż będzie już wybudowany, a wtedy będzie płacz, bo nie ma roboty i nikt nie dzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 09.07.2018 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 co do Danfossa, to Czarny Krzysztof miał taką pompkę https://forum.muratordom.pl/showthread.php?338776-Danfoss-a-za%C5%82atwianie-trudnych-spraw&highlight=danfoss https://forum.muratordom.pl/showthread.php?232823-Dajmy-szans%C4%99-firmie-Danfoss&highlight=danfoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 10.07.2018 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 No nie, już od stycznia wałkujemy temat, ale firmy, które próbowałam prosić o oferte kompletnie zlewają sprawę. Mam odpowiedź tylko z jednej, instalującej właśnie tego Danfossa. No i nie wiem, co zrobić, bo dotacja przyznana, a tu nie ma wykonawcy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 10.07.2018 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Słowo dotacja to słowo klucz . Boją się miliona warunków z czapy i sporej ilości papierologii , dlatego nie dostałaś odpowiedzi. Chyba , że nie informowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 10.07.2018 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Znacie może jakąś godną polecenia firmę, instalującą pompy ciepły z okolic Poznania? Próbowałam skontaktować się z kilkoma, ale chyba nie zależy im na klientach... Odpowiedziała tylko jedna, ale chciałabym porównać to z jakąś inną ofertą. Oczywiście! Proszę sprawdzić listę firm tutaj:http://www.viessmann.com.pl/ss/ss.php?bh-sl-address=Pozna%C5%84 Znajdź taką najbliżej Twojej lokalizacji. W razie pytań, lub bezpośredniego kontaktu do konkretnej osoby - proszę o kontakt na PRIV. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Junkers 27.07.2018 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Witam, Jeżeli szuka Pan sprawdzonych instalatorów pomp ciepła w Wielkopolsce, zachęcam do kontaktu z jednym z naszych Autoryzowanych Instalatorów. Pomogą oni w doborze odpowiedniej pompy ciepła, wykonają jej montaż oraz pierwsze uruchomienie. Na stronie internetowej http://www.junkers.pl/ znajduje się wyszukiwarka instalatorów w zależności od ich lokalizacji. Wystarczy w niej wpisać jedynie miejsce zamieszkania. Można również skorzystać z całodobowej infolinii pod numerem telefonu: 801 900 810. W razie pytań chętnie pomogę. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Junkers-Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 27.07.2018 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Jeżeli szuka Pan... Konsultant marki Junkers-Bosch No brawo , kopiuj wklej i jakoś to będzie ....Próbowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 27.07.2018 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 eilian ja miałem firmę z konina, złożyli w moim imieniu wniosek o dofinansowanie WFOŚiGW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivanik 28.07.2018 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 eilian ja miałem firmę z konina, złożyli w moim imieniu wniosek o dofinansowanie WFOŚiGW ironsmith Czy możesz podesłać na PW co za firma z Konina i czy jesteś zadowolony z obsługi/montażu? Co za pompę instalowałeś? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garażowiec1719514970 28.07.2018 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 dofinansowanie dofinansowaniem , ale ile pc kosztuje po tym dofinansowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 28.07.2018 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 ofertę na pompę wybrałem zanim ogłoszono program dofinansowania więc cena się nie zmieniła,a firma sama i zaproponowała przygotowanie dokumentów tak bym w ogóle nie wiedział o tym dofinansowaniu. wygląda to tak oprocentowanie 1% /rok, po spłaceniu 70% można złożyć o umorzenie 30% (celuję w te 30%, okres kredytowania wybrałem na 5lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TeamSix 18.08.2019 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Potrzebuje wyceny pompy ciepła Panasonic 12kW wraz z instalacją w okolicy Skoki, Wielkopolska. Dostałem właśnie wycenę Wiessmana (Pompa Ciepła Viessmann Vitocal 111S AWBT ME 111.A16 wykonanie kompletnej kotłowni z osprzętem na gotowo - 38 200 netto) Cena wydaje mi się dużo za wysoka i bardziej jestem przekonany do Panasonica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario2222 07.02.2021 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 witamTeamSix a jakie parametry mniej więcej domu posiadasz że dobrano tobie viessmana 16 kw?w poznaniu rozmawiałem tylko telefonicznie z Panem w firmie klimat on i polecał właśnie panasonicapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts