iwona 213 03.10.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 witam wszystkich budujacych d12 ..... i całą reszte jak postępy w budowie ?? my jutro zaczynamy kryć dachówką i jak juz przykryjemy to postaram się pokazać jakieś fotki może Wy też zamieścicie zdjęcia swojego "przytulnego" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 04.10.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam U mnie były pewne przestoje. W tym tygodniu maja przyjść stawiać więźbę Pozdro Carl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
postgres 04.10.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 A ja mam nadzieję wprowadzić się za miesiąc - zostało malowanie i podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 04.10.2004 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 to może zarówno Pan Carl jak i Pan Postgres zamieszczą zdjecia swoich domków, chętnie zobacze jak wyglądają Wasze "Przytulne" domeczki Ja postaram się zdjecia zamieścić w przyszłym tygodniu... o ile skończą nam dach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 05.10.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 to może zarówno Pan Carl jak i Pan Postgres zamieszczą zdjecia swoich domków, Ja postaram się zdjecia zamieścić w przyszłym tygodniu... o ile skończą nam dach A mój to ma być bez dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 05.10.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Pojutrze panowie kończą ocieplenie i montaż GK na poddaszu, w sobotę będą ułozone płytki w łazienkach, dziś rozruch c.o., tynki zewnętrzne i podjazdy będą skończone w połowie przyszłego tygodnia. Do zrobienia zostało: - malowanie - ułożenie paneli - wyrównanie ziemi na działce (ziemia nawieziona z cykrowni z grubsza rozgarnięta na działce koparką) Wprowadzam się za miesiąc . p.s. Poszło całkiem nieżle: ławy w kwietniu, murarze zaczęli od początku czerwca. Z koncem lipca dom był juz przykryty. W zasadzie bez bosów w harmonogramie. Dom częściowo podpiwniczony, sciana 3W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 05.10.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Pytanko do postgres i marian 1:Możecie zdradzić gdzie budujecie Swoje 12-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 05.10.2004 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 carl i co wymysliles ze schodami, bo wiem ze kiedys sie pytales?? My zrobilismy w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 05.10.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 woj. swiętokrzyskie, okolice Ostrowca Św.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 05.10.2004 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 marian moze Ty sie pochwalich swoim domkiem, bo widze ze Panowie nie sa chetni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 05.10.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 NIestety aktualnych fotki nie posiadam, jest to projekt LK 119 nieco zmodyfikowany. Zmiany polegają jedynie na wydłużeniu budynku, co nie wpłynęło znacząco na jego wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 05.10.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 carl i co wymysliles ze schodami, bo wiem ze kiedys sie pytales?? Schodów jeszcze nie ma (będą drewniane). W stropie jest tylko otwór 350x100 cm, pozostawiony jako miejsce na schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 05.10.2004 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 a powiedz w ktorym miejscu robic bedziesz schody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 06.10.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 a powiedz w ktorym miejscu robic bedziesz schody?? Przy ścianie do sypialni 8. Oczywiście w holu nie będzie szafy wnękowej http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/d12ar1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 09.10.2004 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 my zrobilismy przy scianie wc, tam gdzie jest wejscie do wc (oczywiscie u nas wejscia nie ma). Połączylismy pomieszczenie gospodarcze i wc w jedno pomieszczenie a wc zrobimy na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts