Arturro007 03.10.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Witam Wszystkich serdecznie. Czy podzieli się ktoś ze mną wrażeniami z mieszkania w domu prefabrykowanym? Noszę się z zamiarem kupna takowego. Potrzebuję obiektywnych informacji na ten temat. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 06.10.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 A co to takiego ? Może wielka płyta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AUTOMIK1 06.10.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Mieszkam od prawie roku - dom w technologii Praefa.Plusy - szybkość budowy ( sciany powstały we wrześniu , w grudniu przeprowadzka), brak tynków , wystarczy przecierka gipsowa, mocne sciany - żadnych problemów z wypadającymi kołkami .Minusy - musisz przy zamawianiu scian powiedzieć i zdecydowac gdzie bęą gniazdka, wyłączniki rury itp - bo potem ciezko kuć , problemy ( być może trzeba zagruntowac) z pierwszym pomalowaniem ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 30.01.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Mam kolegę ,który mieszka OD 25 LAT w domu z trzciny"prefabrykowany"pod nazwą MIKOŁAJKI.-bardzo sobie chwali.Podobnie prefabrykowane były domy "Namysłów"Ja mieszkam od 11 lat w "Domku Kowalskiego"-prtefabrykowany systemem K-77 nie mam rzadnych zastrzeżeń w eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts