Gość 04.08.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2002 Czy ktoś coś o nich słyszał, ma jakieś dośwaidczenia eksploatacyjne.Ponoć w/w firma daje 5 lat gwarancji na kotły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2002 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Mam taki kocioł dwufunkcyjny wiszący De Dietrich City 1.24 (24kW) z zasobnikiem c.w.u. 80L. zainstalowałem go w lutym 2001 i do tej pory OK - o gwarancji się nie wypowiem, bo mam go zalatwionego troche po znajomosci. w kazdym razie jestem zadowolony.Jedyny problem jaki z nim miałem, to to, (dla wyjasnienia - mieszkam na wsi) ze jak wylaczyli prąd i włączyli ponownie obnizone napięcie (ok. 190V) to elektronika nie chciała się uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts