z101 11.07.2018 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Odebraliśmy ukończony taras wraz z chodnikiem z tyłu domu. Taras zaplanowaliśmy bez obrzeży, tak samo jak chodnik i teraz borykamy się z problemem wyrównania podwórka. Okazuje się, że taras i chodnik jest bardzo wysoko, a chcielibyśmy mieć mimo wszystko równe podwórko. Oczywiście planujemy delikatny spad ale nie aż taki jakiego wymaga obecny poziom tarasu. Czy ktoś borykał się z podobnym problemem lub ma jakiś pomysł na rozwiązanie tej sytuacji bezboleśnie? Dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk77 19.07.2018 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Ja mam podobnie, tylko, że jestem przed chodnikiem i tarasem. Zrobię taras schodkowy, czyli pewnie 2 poziomy, schodek w dół z wyjścia tarasowego i dopiero wyleje resztę. W twoim przypadku pozostaje pewnie nawieźć od groma ziemi, żeby to teraz wyrównać. Albo robisz "schodek" naokoło tarasu i równasz do schodka ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts