Maciejka2 23.07.2018 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 http://bi.gazeta.pl/im/7f/d1/13/z20780927IE,Kuchnia-w-stylu-nowoczesnym.jpg Jak dla mnie ten układ jest najlepszy Koniecznie z taką szeroką wyspą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.de 23.07.2018 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Piekarnik pod plyta. Slupek wysuwany znika. Wyspa z dwoch szafek 60. Balt 70 x 130. W tej chwii przestawilam lodowke i na miejscu wyspy mam spory stol okragly o srednicy 100 cm. Samopoczucie mi sie poprawilo- Lodowka w tym miejscu bardzo pasuje. Edytowane 23 Lipca 2018 przez joanna.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.07.2018 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Ostatnia propozycja ze stolikiem przy oknie jest najbardziej naturalna i wygląda dobrze. Uwaga tylko taka, że płyta „wciśnięta” w sam kąt kuchni to nienajlepszy pomysł, przesunięcie jej o szerokość 1 szafki (choćby 40cm) w kierunku zlewu poprawi funkcjonalność kuchni i mini jadalni, bo gdy krzesło po prawej stronie okna będzie zajęte, dostęp do płyty będzie utrudniony. My obstawialibyśmy jasną kolorystykę wnętrza. Jeśli pomieszczenie jest ciemne to połączenie bieli, pasteli (szarość, proponowana wyżej mięta, beże, błękity) rozjaśnią i rozświetlą przestrzeń. Do kuchni polecamy farbę chroniącą przed zabrudzeniami oraz rozwojem drobnoustrojów, Śnieżkę Kuchnia-łazienka. Jasna podłoga (szara?), biały blat, jasne ściany. Monotonię mogą przerwać elementy wyposażenia (czarny okap, krzesło, uchwyty) oraz dodatki (czarna ramka na ścianie, donica z ziołami itp.) Ważne tutaj jest także zaplanowanie oświetlenia, szczególnie oświetlenie blatu roboczego i stolika. Fajnie może tu wyglądać wisząca lampa, serce mini jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.de 07.08.2018 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Mysle ze stok pod oknem to jedyne rozwazanie. Ktore z tych ponizszych projektow wygladaja najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 07.08.2018 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Tak, stół pod oknem wydaje się być najlepszym rozwiązaniem.A co do górnych szafek, to ja zrobiłabym od ściany do ściany, podobnie jak dolne. Bez zostawiania przerw z lewej i prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts