robert68-68 03.10.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Podoba mi się ten projekt , lecz żadnych uwag na jego temat jeszcze nie czytałem, ciekaw jestem jakie będą koszty dachu oraz ogólne koszty budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 03.10.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Podoba mi się ten projekt , lecz żadnych uwag na jego temat jeszcze nie czytałem, ciekaw jestem jakie będą koszty dachu oraz ogólne koszty budowy. Bardzo ładny dom, lubię takie klimaty... Sam się nad nim zastanawiałem ale na 3 os. rodzinę to przerost ambicji. Dla mnie jedyną wadą projektu jest wyjście na frontowy balkon z holu. Projektanci z Archipelagu, jak zauważyłem lubują się w tego typu rozwiązaniach. No ale dla innych to może być zaleta. Koszt? Hmm... 350, 400 tyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts