Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ceny

Niko24

Recommended Posts

No.. wielka szkoda. Wiem że to producenci podnoszą cenę ... wogóle teraz wszystko poszło tragicznie do góry jeżeli chodzi o materiały budowlane itd.

Co Pan Puławiak proponuje na chwile obecną przystępne cenowe ale dobrej jakości. Na początku chciałem Red'a ale ceny juz sa za wysokie za kocioł jak dla mnie.

No.. wielka szkoda. Wiem że to producenci podnoszą cenę ... wogóle teraz wszystko poszło tragicznie do góry jeżeli chodzi o materiały budowlane itd.

Co Pan Puławiak proponuje na chwile obecną przystępne cenowe ale dobrej jakości. Na początku chciałem Red'a ale ceny juz sa za wysokie za kocioł jak dla mnie.

A jaki rejon PL ? Bo ostatnio to istotne ze względu na uchwały antysmogowe.

Hmmm dziwna sprawa bo dzisiaj wchodzę na stronę http://sanitsystem.pl i znowu ceny są inne :) tzn korzystniejsze :) Wcześniej pokazywały się te przekreślone ceny.

A jakby porównać kocioł EDILKAMIN LAGUNA do RED PERFORMA to który jest lepszy? Jaki by Pan polecił z tych dwóch ?

Będę miał po całości domu ogrzewanie podłogowe i pewnie drabinki w łazienkach. Podłogówka będzie zrobiona ze sterowaniem podłogowym dla każdego pokoju termostat firmy TECH oraz listwy elektryczne i siłowniki firmy TECH. Czy do takiego sterowania będzie nadawał się kocioł na pellet?

Są bardzo zbliżone oczywiście jakieś różnicę są np w Performa Easyclen Plus jest wiekszy popielnik. A co bym polecał oczywiście Lagunę kocioł z tym wyposażeniem w tej cenie jest bardzo atrakcyjny. Właśnie pod koniec tygodnia będę odpalał taki układ podłogówki ze sterowaniem strefowym i Laguną P 24.