Lelewa 13.07.2018 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 Cześć wszystkim. Marzy mi się remont starej brzydkiej łazienki w domu zbudowanym w 1989 r. Łazienka ma 4,5 m na 4 m, z tym, że na jedna ściana od połowy jest węższa o jakieś 40 cm bo jest tam komin. Niestety - a może na moją korzyść? wszystkie, ale to wszystkie rury są na wierzchu - zarówno od wody, jak i do wiszącego nad wanną kaloryfera jeszcze żeliwnego, jak i rura od gazu, która szła kiedyś do bojlera gazowego podgrzewającego wodę (bojlera nie ma ale rura została). Plusem jest też pewnie to, że płytki położone zostały tylko do wysokości 1,75 wiec mniej kucia. Nie wiem jednak co z tymi rurami. W całym domu są na wierzchu (nie pytajcie o powód bo nie mam pojęcia kto to wymyślił). Nie wiem zabudowywać je? Kuć ściany? A może zostawić? Jakoś zabudować, zamalować? nie wiem kompletnie od czego zacząć - dom wielgachny kwadratowy 10 m x 10, do remontu praktycznie wszystko - chociaż mieszkać i funkcjonować się da - zastanawiam się czy się w ogóle za to zabierać, czy jest sens ładować w niego kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts