krne 16.07.2018 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Cześć. Szukam rad odnośnie tego jak zamocować obróbkę na tarasie.Jeszcze nie wiem czy będzie z blachy czy jakieś specjalnie przeznaczone do tego listwy okapowe. Jeżeli na przykład byłaby blacha, co należałoby dać pod styropian? Jakiś klej, pianę? Jeżeli byłby listwy okapowe, to wtapia się je w styropian za pomocą jakiejś masy uszczelniającej? Zdjęcie poglądowe: https://imgur.com/hoe8ICO Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 16.07.2018 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Ja daję obróbkę NAD styropianem a POD papą. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krne 17.07.2018 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 W domu zostały już wylane posadzki. Mam na taką posadzkę położyć jeszcze papę i można na to później kleić płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 17.07.2018 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 A gdzie masz w tej chwili izolację przeciwwodną ? W której warstwie ? Obróbka powinna być pod izolacją przeciwwodną. Bezpośrednio do papy oczywiście płytek przykleić nie można. Natomiast można ułożyć je bez przyklejania, myślę o płytach np. granitowych układanych na plastikowych podkładkach np: https://allegro.pl/podkladki-podstawki-pod-plyty-chodnikowe-tarasowe-i7209878371.html#thumb/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 18.07.2018 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Albo połóż deski. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krne 20.07.2018 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Jeszcze nie ma izolacji przeciwwodnej.Prawdopodobnie będzie jakiś szlam z worka. Najbardziej interesuje mnie jak przymocować obróbkę do tego 15 cm styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 20.07.2018 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Jeszcze nie ma izolacji przeciwwodnej. Prawdopodobnie będzie jakiś szlam z worka. Najbardziej interesuje mnie jak przymocować obróbkę do tego 15 cm styropianu. Są sposoby:yes:Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krne 21.07.2018 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts